Welkom

Welkom op de pagina van Friends 4 Halyard.

Welkom,

Op de eerste plaats willen we kenbaar maken dat dit initiatief niet door Halyard zelf, maar door vrienden, kennissen en familie is opgezet. De sieraden zijn ontworpen en gemaakt door Bela Classics , de winst (verkoopprijs min kostprijs) komt volledig ten goede aan Halyard.

Helaas is het zo dat overheden, verzekeringsmaatschappijen en banken niet vooraan staan bij rampen zoals bijvoorbeeld de orkaan Irma. Erger nog, ze maken vaak alleen maar ruzie over het door burgers ingezamelde geld. Dit is een van de de redenen om Eddy en Michael via deze weg te helpen, want zij hebben onze hulp keihard nodig!

Waarom helpen wij Halyard Sint Maarten op deze manier en laten wij dit niet over aan de bekende kanalen?  Er zijn diverse redenen om dit bedrijf rechtstreeks te helpen.

  1. Eddy en Michael verloren niet alleen hun winkel en goederen maar zijn eveneens financieel afhankelijk van dit bedrijf. Als hardwerkende ondernemers van een land dat onderdeel is van ons Koninkrijk hebben zij geen enkel recht op financiële steun en worden tot op heden door geen enkele instantie financieel bijgestaan.
  2. De corruptie van overheden speelt hier een belangrijke rol, dit zorgt voor veel vertraging bij de eerste essentiële hulp.
  3. Hoe sneller de winkels en het bedrijfsleven weer operationeel zijn hoe sneller het toerisme weer op gang komt. Hier zal iedere inwoner van St. Maarten profijt van hebben, daar het land voor een groot deel van het tourisme afhankelijk is. Daarom juichen wij initiatieven als deze toe. Op het moment dat Eddy en Michael hun winkel(s) weer draaiend hebben kunnen zij ook vanuit daar meehelpen met de verdere opbouw van het land.
  4. De miljoenen die geschonken worden via hulp organisaties bouwen uiteindelijk St. Maarten wel op maar dat gaat jaren duren. Bovendien is het maar de vraag hoeveel er op niet gewenste plaatsen terecht komt.

De kans is groot dat u nog nooit van Halyard hebt gehoord, maar toch willen wij u uitnodigen om hier verder te lezen en Halyard te steunen met de aankoop van een mooi sieraad. HELP HALYARD WEER OP DE KAART.

Lees verder…